SECUNDA PRATTICA -ESITYKSET JOULUKUUSSA

Tämän syksyn uutuusteosta Secunda Pratticaa kehutaan kilpaa. Esitykset ovat nähtävissä vielä 11. marraskuuta sekä 2.-10. joulukuuta. Tervetuloa!
”Secunda Prattica on katsojaansa virittävä ja rentouttava, harvinaisen kaikinpuolisesti onnistunut tanssiteos. Suurenmoisinta on, että MD aivan selvästi irtautuu modernin maailman isosta Secundasta.” Pertti Julkunen, Aikalainen

”Teos lähtee liikkeelle pehmeän huomaamattomasti. Parhaimmillaan tanssin sattumanvaraisuus toimii kepeästi, paikoin muuttuu teennäiseksi ja maneeriseksi. Etenkin alkupuolella liike on vahvaa ja sen jatkumot erilaisista kokoonpanoista luontevia. Tanssilla täytetään oivallisesti koko tilaa. /…/ Kokovalkoinen näyttämö, valkoiset puvut, huolelliset maskeeraukset ja hyönteisen siivet. Usva, varjot ja valot, yksinkertaisuudessaan huikea vanhoilla piirtoheittimillä luotu avaruudellinen ympäristö.” –Merja Koskiniemi, Aamulehti

“Tämä esitys kannattaa nähdä. Se on taidokas ja soljuva.  Kertakaikkisen upea. Jos tänä syksynä kaikista teatteriesityksistä menen jonkun katsomaan uudestaan, tämä on ehdottomasti se esitys.” -Gekko Paavilainen, Man Made Lifestyle -blogi