UUSI ENSI-ILTA VALMISTUU KIERTUEELLE 14.11.: SANKARI MOILANEN JA EVE

Voisivatko ihan pienetkin teot olla tärkeitä? Jopa pelastaa maailman?

Samuli Roinisen uusi lasten teos valmistuu suoraan kiertueelle 14.11.2017 Siuron Linnavuoren kouluun Nokialle. Tämän jälkeen esitys on tilattavissa kiertueelle ympäri Suomea. Hällä-näyttämöllä esitys nähdään keväällä 2018.

Hessu Moilanen on ihan tavallinen 8-vuotias tyttö, joka pelaa lätkää, uppopalloa ja harjoittelee omaa biisiä Idols-kilpailuja varten. Ja haluaa isona tulla merimieheksi. Sankari Moilanen on koko perheen tanssiseikkailu, jossa katsotaan rohkeasti sitä, mikä tekisi mieli piilottaa. Suosittelemme esitystä 5-10 -vuotiaille.

Haluatko tilata esityksen kouluun, päiväkotiin tai vaikka lasten kutsuille?
Kysy lisää: paula.haajanen(a)tanssiteatterimd.fi / p. 050 550 7019.

LUE LISÄÄ

Photo Janne Kaakinen