UUSI LASTEN TEOS SANKARI MOILANEN JA EVE SAA ENSI-ILTANSA NOKIALLA 14.11.

Hessu Moilanen on ihan tavallinen 8-vuotias tyttö, joka pelaa lätkää, uppopalloa ja harjoittelee omaa biisiä Idols-kilpailuja varten. Ja haluaa isona tulla merimieheksi. Hessun paras kaveri on tanssija Eveliina Juurivaha ilman liinaa, vain Eve siis. Eve uskoo kestävään kehitykseen ja kirjoittaa ‘Halataan Puita!’ -blogia nimimerkillä Tuulentyttö. Syksyllä kouluun saapuu myös uusi poika, narkoleptikko Kaapo Kaalilaho, jonka sankari on tunnettu muusikko John Lennon. Myös Kaapo kirjoittaa runoja ja haluaa astronautiksi.

Samuli Roinisen uusi koreografia Sankari Moilanen ja Eve on suunnattu 5-10 –vuotiaille. Esitys valmistuu ensi-iltaan 14.11. Siuron Linnavuoren koululla Nokialla. Tämän jälkeen esitys kiertää Pirkanmaalla ja muualla Suomessa. Ensi-ilta Nokialla on yksityistilaisuus. Yleisölle avoimia esityksiä Sankari Moilanen ja Eve saa Tanssiteatteri MD:n omalla kotiestradilla Hällä-näyttämöllä 15.2.2018 alkaen.

Teoksessa tanssivat Sakari Kinnunen sekä Tampereen konservatorion tanssiopiskelijat Klaara Haapanen ja Selma Kauppinen. Teoksen puku- ja lavastussuunnitelman on tehnyt koreografi Samuli Roininen. Valosuunnittelu on Sari Mayerin käsialaa, äänisuunnittelun toteuttaa Henri Puolitaival ja puvut Ella Kauppinen. Lavastuksen toteutukseen ja Superpentu-räpin sanoitukseen ovat osallistuneet 1-3. luokkalaiset Tottijärven ja Vahalahden kouluista.

Teos on MD:n 20-vuotisjuhlavuoden tuotantoa, johon on saatu avustus Suomen Kulttuurirahaston Pirkanmaan rahastolta.

Noin 40-minuuttinen Sankari Moilanen ja Eve on koko perheen tanssiseikkailu, jossa katsotaan rohkeasti suoraan sitä, mikä tekisi mieli piilottaa. Minkä supervoiman valitsisin, jos voisin? Vai voisivatko ihan pienetkin teot olla tärkeitä? Jopa pelastaa maailman?

Esitykset Hällä-näyttämöllä keväällä 2018:
To 15.2. klo 18
Ke 21.2. klo 10
Ke 21.2. klo 18
To 22.2. klo 10
Pe 23.2. klo 10
La 24.2. klo 14
Ke 28.2. klo 18

Liput 22 / 15 / 10 €. LIPUT LIPPUPISTEELTÄ
Lippuja voi myös ostaa Tanssiteatteri MD:n Hällä-näyttämöltä tai varata liput@tanssiteatterimd.fi / p. 050 556 6025. www.tanssiteatterimd.fi.

Kuva/photo Janne Kaakinen. Kuvassa Samuli Roininen