KEVÄÄN 2018 OHJELMISTO

Lennokasta alkanutta vuotta 2018!

Tanssiteatteri MD:n kevät 2018 tuo näyttämölle viime vuosien suosikkiteoksia MD:n omilta tanssija-koreografeilta sekä vierailijoilta. Kevätkauden avaava Mikä **t*n Pikku Prinssi? tuotti pärinää ja hämmennystä 2 146 kahdeksasluokkalaiselle viime syksynä Taidetestaajat-hankkeen myötä. Tero Saarisen 20-vuotiaalle MD:lle valmistama Loopit-juhlateos on koskettanut ja ihastuttanut yleisöjä viime vuodesta alkaen ja jatkuu ohjelmistossa tammi- ja huhtikuussa.

Nokian Linnavuoren koululta Hällä-näyttämölle siirtyy helmikuussa koko perheen vauhdikas tanssin ja musiikin iloittelu Sankari Moilanen ja Eve. Lisäksi MD esiintyy ensimmäistä kertaa yhteisessä illassa Tampereen konservatorion tanssinopiskelijoiden kanssa 3 tulevaisuutta -esityskokonaisuudessa. Kevään aikana valmistellaan myös syksyn ensi-iltoja, joista yksi odotetuimmista on Pikku Kakkosessa hurmanneen Pikku Pörriäinen –sarjan näyttämöversio.

Kevään ohjelmistossa jatkavat lisäksi Santeri Sammakon seikkailut ja Taikalaatikko.

Selaile kevään uutta esitettä täältä: https://issuu.com/tanssiteatterimd/docs/tanssiteatteri_mdn_kev__n_esite_201_b1bf4418826d87

Mikä **t*n Pikku Prinssi? nähdään viimeistä kertaa 13., 16. ja 17. tammikuuta klo 19!