UUSI KOKO PERHEEN ESITYS SANKARI MOILANEN JA EVE VIHDOIN HÄLLÄ-NÄYTTÄMÖLLÄ 15.-28.2.

Koreografi Samuli Roinisen musiikillinen lasten tanssiteatteriesitys Sankari Moilanen ja Eve ensiesitetään Hällä-näyttämöllä torstaina 15.2. klo 18. Esityksiä on 28.2. saakka. Katso ajat tarkemmin esityskalenterista.

Koko perheen hauskassa ja hieman absurdissakin esityksessä pohditaan vauhdikkaasti tanssin, tekstin ja laulujen kautta sankaruutta, ystävyyttä sekä keinoja pelastaa maailma. Esityksessä seikkailevat 8-vuotiaat ystävykset Hessu Moilanen, Eveliina Juurivaha ja Kaapo Kaalilaho. Rakentamallaan raketilla ystävykset haluavat tuoda Kaapon sankarin Johnin takaisin. Mutta miksi myssypingviini on joutunut jättämään kotinsa ja onko Eve sittenkään ihan tavallinen tyttö?

Suosittelemme esitystä yli 5-vuotiaille.

Lisäksi
AVOIMET HARJOITUKSET maanantaina 12.2. klo 16-17
YLEISÖKESKUSTELU keskiviikkona 21.2. klo 18 esityksen jälkeen

OSTA LIPPU

Kuva/Photo Harri Hinkka. Klaara Haapanen, Selma Kauppinen, Sakari Kinnunen