3 TULEVAISUUTTA -ESITYSILTA TUO YHTEEN TANSSIN KONKARIT JA URAANSA ALOITTAVAT 23.3.

3 tulevaisuutta on Tanssiteatteri MD:n ja Tampereen konservatorion yhteistyön tulos, joka tuo näyttämölle eri tanssijasukupolvien kohtaamisen 23.-28.3.

Tanssiteatteri MD:n omat tanssija-koreografit tuovat esitysiltaan osioita omista teoksistaan. Anniina Kumpuniemi tuo iltaan tunnelmallisia osia nykytanssikoreografioistaan Puuttuva pala (2010) ja Täysi (2005). Mari Rosendahlin kolminäytöksisestä Secunda Prattica (2016) -teoksesta nähdään meditatiivinen toinen näytös ”con spirito”.

Esitysillassa on kaksi uutta teosta, jotka saavat ensi-iltansa 23.3. Valtteri Raekallion ensi-iltateoksessa sinä minäsi kanssa sinuiksi, minä sinäni kanssa minuiksi tanssivat kahdeksan Tampereen konservatorion tanssiopiskelijaa Sonja Aaltonen, Anni Honkanen, Lotta Mirtti, Saara Saraste, Miro Puranen, Vilma Hartikainen, Christa Ropponen ja Mira Walta. Lisäksi konservatoriolta keväällä 2017 valmistunut ja Tanssiteatteri MD:llä siviilipalvelusta suorittava Sakari Kinnunen tuo esitysiltaan debyyttisooloteoksensa Jatkoin suoraan, joka käsittelee mielenterveysongelmien arkipäiväisyyttä ja niiden piilottelusta vapautumista.

Illan kesto on 1,5h sisältäen väliajan.

Tutustu illan ohjelmaan tarkemmin täältä.