ETSIMME MAINOSKASVOA NUORTEN TEATTERIESITYKSELLE

Tanssiteatteri MD ja Teatteri Siperia etsivät pirkanmaalaista nuorta noin 14-17 –vuotiasta henkilöä mainoskasvoksi uudelle teatteriesitykselle.

Mitä?
Kuvat otetaan esityksen markkinointi- ja mainontamateriaaleja varten. Mainoskuvia käytetään Tanssiteatteri MD:n ja Teatteri Siperian verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä julisteissa, flyereissa, esitteissä ja muissa mainosmateriaaleissa. Kuvaukset tapahtuvat Tampereella.

Mikä esitys?
Esitys on nuorille suunnattu teatteria ja tanssia yhdistävä monitaiteellinen näytelmä, jossa käsitellään nuorten tulevaisuuden unelmia. Lähtökohtana esitykselle on positiivisuus ja hyväpuhe.
Teoksen ensi-ilta on keväällä 2019. Se on Teatteri Siperian ja Tanssiteatteri MD:n yhteistuotanto.

Milloin?
Haku mainoskasvoksi on auki 26.10.2018 saakka.
Mainoskuvaus toteutetaan tiistaina 6.11.2018 Tampereella. Kuvausten kesto on noin 2h.

Miten haen?
Ota itsestäsi kuva, jossa kasvosi näkyvät hyvin. Älä käytä kuvassa filttereitä tai muuta kuvankäsittelyä. Haluamme mahdollisimman luonnollisen kuvan sinusta.
Lähetä kuva osoitteeseen: info@teatterisiperia.fi
Laita viestiin otsikko: Hakemusmainoskasvoksi.
Kerro lisäksi hieman itsestäsi: nimi, ikä, asuinpaikka ja harrastuksesi.
Olethan 14-17-vuotias ja asut Pirkanmaan alueella.

Mitä tästä saa?
Maksamme kuvauksesta kertakorvauksen verokortille 100 €. Lisäksi mainoskasvoksi valittu henkilö saa kutsun kahdelle teatteriesityksen ensi-iltaan sekä alennuslippuja kavereille.

Muuta
Kuva otetaan mahdollisesti korkealla paikalla urbaanissa ympäristössä, joten jos sinulla on korkeanpaikan kammo älä hae mainoskasvoksi. Teemme sopimuksen kuvauksesta nuoren oman huoltajan kanssa. Tanssiteatteri MD ja Teatteri Siperia hoitavat väliaikaisen vakuutuksen valitulle henkilölle kuvausten ajaksi. Järjestämme nuorelle myös kuljetuksen kuvauspaikalle Tampereen alueella.

 

Lisätietoja saat: richard@teatterisiperia.fi tai p. 050 514 6800