ROHKAISTU TOTEUTTAMAAN UNELMIASI – VIIMEISET SUURI HARPPAUS -ESITYKSET

Teatteri Siperian ja MD:n Suuri harppaus -teoksen viimeiset esitykset nähdään 24.8.–12.9. Hällässä.  Maaliskuussa ensi-iltansa saanut Piia Peltolan ohjaus käsittelee mahdollisuuksiin tarttumista ja unelmia. Materiaalia unelmista teokseen kerättiin työpajoista lukiolaisten kanssa. Teos käsitteleekin unelmia niin nuoren kuin aikuisenkin näkökulmasta ja antaa pohtimisen aihetta siihen, miten toisen unelmoinnissa voisi olla apuna tai voiko jokin estää unelmoinnin.

Puheteatteria ja tanssia yhdistelevän esityksen koreografian on tehnyt Samuli Roininen. Rooleissa nähdään Siperian Marika Heiskanen, Tuukka Huttunen ja Riikka Papunen. MD:n tanssijoista rooleissa esiintyvät Suvi Eloranta, Anniina Kumpuniemi ja Samuli Roininen, joka nähdään syyskuun esityksissä. Vieraileva tanssija Miro Puranen esiintyy elokuun esityksissä.

Syksyn esitykset:
La 24.8. klo 19
Pe 30.8. klo 19
La 31.8. klo 19
Ke 4.9. klo 19
Pe 6.9. klo 19
La 7.9. klo 19
Ke 11.9. klo 13 & 19
To 12.9. klo 13