TANSSIVA MUUMILAAKSO PALAA KEVÄÄLLÄ NÄYTTÄMÖLLE

Kevään 2020 koko perheen ohjelmistossa nähdään Tanssiva Muumilaakso ja Santeri Sammakon seikkailut:

TANSSIVA MUUMILAAKSO
MD:n yksi suosituimmista koko perheen esityksistä Tanssiva Muumilaakso palaa takaisin ohjelmistoon 20.-22.helmikuuta. Samalla juhlistamme esityksen 10-vuotissyntymäpäivää. Esityksiin on luvassa pieniä juhlallisuuksia, joista tiedotamme myöhemmin.

SANTERI SAMMAKON SEIKKAILUT
Niin vauvoille kuin vaareillekin soveltuva Santeri Sammakon seikkailut nähdään 15.-18. huhtikuuta kolme kertaa. Vauvoille suunnitellut Leena Junnilan katselukortit ovat esityksen punaisena lankana, kun yleisö johdatetaan lorujen ja tanssin kautta seikkailuun läpi vuoden aikojen.

OSTA LIPUT Lippupisteeltä 
Liput avautuvat myyntiin torstaina 21.11.

Tanssiva Muumilaakso, kuva Ari Ijäs