ETSIMME TEATTERI-/ÄÄNITEKNIKKOA MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN

TANSSITEATTERI MD PALKKAA TEATTERI/ÄÄNITEKNIKON MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN ajalle 2.1 .-31.12.2020

Etsimme Tanssiteatteri MD:n valaistusmestarin työpariksi määräaikaista teatteriteknikkoa, jonka erikoistumisalana on äänitekniikka.

Teatteri/ääniteknikon työtehtäviin kuuluvat näyttämötekniset tehtävät harjoituksissa ja esityksissä, äänitekniikan ylläpito, esitysten turvallisuudesta huolehtiminen sekä tarvittaessa muut tanssiteatterin toimintaan liittyvät tehtävät.

Edellytämme teatteri/ääniteknikoksi hakevilta teatterialan tuntemusta, soveltuvaa koulutusta ja teknistä osaamista sekä työkokemusta. Työtehtävien sujuva hoito edellyttää myös joustavuutta työaikojen suhteen.

Vaadittava tutkinto tai pohjataidot:
*Esitys- ja teatteritekniikan medianomi tai
*Media-alan perustutkinto tapahtumatekniikka tai
*vastaava koulutus / kokemus

Muut vähimmäisvaatimukset: AB-ajokortti

Teatteri/ääniteknikolta toivomme yhteistyökykyä, taitoa kohdata luontevasti erilaisia asiakkaita ja yleisöjä, energistä ja innostunutta asennetta työhön, halua kehittyä sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen, jonka keskimääräinen viikkotyöaika on 38,25 h. Palkkaus on Teatterialan työehtosopimuksen mukainen (TeaTes 26 § Tekninen näytäntötyö) ja määrittyy valittavan henkilön koulutuksen ja kokemuksen perusteella.

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kanssa viimeistään 5.12.2019 osoitteella: anniina.kumpuniemi@tanssiteatterimd.fi

Hakuaika: 18.11.-5.12.2019
Työhaastattelut pidetään perjantaihin 13.12. mennessä.

Lisätietoja Tanssiteatteri MD:n näyttämöteknisestä työstä valaistusmestari Sari Mayer tekniikka@tanssiteatterimd.fi ja työsuhteesta toiminnanjohtaja Anniina Kumpuniemi gsm 050 551 3846. Soittoajat: vko 47 ma-pe klo 17.30-19 ja vkot 48-49 ma sekä ke-to klo 8.30-10.

Tanssiteatteri MD on nykytanssiin keskittynyt valtion ja kaupungin tuella toimiva tanssiteatteri, joka on toiminut tanssitaiteen lipunkantajana Tampereella ja Pirkanmaalla jo vuodesta 1997. MD:n energiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan kuuluu teknikoiden lisäksi 5 tanssija-koreografia ja 2 toimistotyöntekijää sekä joka vuosi useita produktiokohtaisia vierailijoita. MD toteuttaa vuosittain noin 80 esitystä kotinäyttämöllä sekä noin 20 esitystä kiertueella. Ensi-iltoja Tanssi-teatteri MD tuottaa 2-3 vuodessa. MD myös vuokraa omien esitysten lomassa tilaa erilaisille kulttuuritapahtumille sekä tuottaa joka kevät Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaalin.