TANSSIJAN VAIHDOS LOUKKAANTUMISEN VUOKSI AAVEVIERAIDEN LOPPUVUODEN ESITYKSISSÄ

Loukkaantumisen vuoksi yksi Aavevieraat-esityksen tanssirooleista on jaettu.

Tampereen konservatoriosta keväällä tanssijaksi valmistuva Laura Linna tanssii esityksissä 29.11.-14.12. ja Tanssiteatteri MD:n tanssija Suvi Eloranta 16.-24.1.2020.

Laura Linna on ollut tänä syksynä suorittamassa työharjoittelua Tanssiteatteri MD:llä Aavevieraat-teoksessa. Lisäksi Laura on toiminut Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaalin (2018) tanssioppaana sekä tanssijana katupromootioesityksessä.

Laura on Konservatorion tanssiopintojensa aikana työskennellyt koulun omien opettajien, muiden opiskelijoiden ja vierailevien koreografien kanssa sekä suorittanut työharjoittelun Tampereen Työväen Teatterilla. Tanssin lisäksi Laura on suorittanut musiikin ja teatterin opintoja.

Laura on kiinnostunut työskentelemään monipuolisesti tanssin ja muiden taidemuotojen parissa erikoistuen nykytanssiin. Tanssissa häntä kiinnostaa vuorovaikutus niin mielen ja kehon välillä kuin ympäristön kanssa.

Laura Linna