TANSSITEATTERI MD:N KEVÄTKAUSI VALLOITTAA TAITEELLISELLA MONIPUOLISUUDELLA

*Tanssiteatteri MD:n kevätkauden avaa Samuli Roinisen kiitetty syksyn 2019 kantaesitys AAVEVIERAAT. Kulttuuritoimitus.fi valitsi esityksen yhdeksi
vuoden 2019 erinomaisista. Torstaina 16.1. esityksen yhteydessä on myös yleisökeskustelu, jossa on paikalla koreografi Samuli Roininen sekä teoksen tanssijat Suvi Eloranta, Anniina Kumpuniemi, Jonna Aaltonen ja Mari Rosendal. Esitykset to 16.1., la 18.1., ke 22.1. ja 24.1. klo 19.

*SKR:n ja Svenska Kulturfondenin rahoittama TAIDETESTAAJAT tuo myös keväällä noin 1000 kahdeksasluokkalaista Hällä-näyttämölle arvioimaan SECUNDA PRATTICAN taiteellista kokonaisuutta. Viime elokuussa Pyhäjärven Täydenkuun Tanssit –festivaalillakin nähdystä teoksesta on myös kaksi yleisölle avointa esitystä helmikuussa pe 14.2. ja la 15.2. klo 19.

*Koko perheen kestosuosikki TANSSIVA MUUMILAAKSO täyttää keväällä 10 vuotta. Synttäreitä juhlitaan helmikuun lopun esityksissä to 20.2. klo 10 & 18, pe 21.2. klo 10 ja la 22.2. klo 14.

*Maaliskuussa Pyynikintorin Liha ja Kahvi -kahvilassa esitetään jälleen yhdelle katsojalle kerrallaan elämän valintoja pohdiskelevaa HAMLET PRIVATE -esitystä. Voit myös tiedustella itsellesi sopivaa esitysaikaa lipunmyynnistämme.

*Kevään ensi-iltateos monitaiteinen ALMA!-liikeoppera saa kantaesityksen lauantaina 4.4. Tampere Biennalen ohjelmistossa. Minna Leinosen sävellyksen ohjaaja-koreografi on mahtipontisten visuaalisten näkyjen ja liikekielen taituri Petri Kekoni. Ensi-illan liput myy Tampere Biennale ja muiden esitysten su 5.4. klo 17 ja ke 8.4. klo 19 Tanssiteatteri MD.

*Huhtikuussa Hällän pienessä salissa nähdään perheen pienimmille suunnattu loruja ja tanssia yhdistävä SANTERI SAMMAKON SEIKKAILUT ke 15.4. klo 10, pe 17.4. klo 10 ja la 18.4. klo 11.

*Lauantaina 18.4. klo 16 Hällä-näyttämöllä vierailee MD:n ja Koko Teatterin yhteistuotanto NOSTALGIA – NELJÄN SAMMAKON VAELLUS.

*Toukokuun alussa saadaan nauttia Tampereen Konservatorion tanssinopiskelijoiden illasta, jossa tanssinopiskelijat esittävät Anniina Kumpuniemen koreografian LOVE-LAAV sekä Jarkko Mandelinin koreografian THROW IT IN THE AIR. Esitykset la 2.5. klo 19 sekä ma 4.5. klo 10 & 19.

*Kevään kruunaa MD:n tanssija-koreografien valitsemalla ajankohtaisella ohjelmistolla 23. TANSSIVIRTAA TAMPEREELLA–NYKYTANSSIFESTIVAALI 26.-31.5. Ohjelma julkistetaan huhtikuun alussa.

Lämpimästi tervetuloa MD:n esitysten inspiroivien visuaalisten näkyjen äärelle!

 

ESITYSKALENTERI

OSTA LIPUT