KEVÄÄN ESITYSTOIMINTA KESKEYTETÄÄN TOISTAISEKSI KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISEN EHKÄISEMISEKSI

Tanssiteatteri MD noudattaa Aluehallintoviraston ohjeistusta yleisötilaisuuksien järjestämisestä, ja on päättänyt perua pääosan kevään esityksistä ja yleisötilaisuuksista koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Myös Hällä-näyttämön vuokraustoiminta keskeytetään. Tämänhetkisen viranomaisohjeistuksen mukaan esitystoiminta perutaan kokonaisuudessaan 12.4. asti. Seuraamme aktiivisesti päivittyviä viranomaisohjeistuksia ja tiedotamme kaikista ohjelmistomuutoksista verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissa.

ALMA!-liikeoopperan esitykset siirtyvät ensi vuodelle. Uusi ensi-iltapäivä on torstai 18.2.2021 klo 19 ja muut näytökset lauantaina 20.2.2021 klo 19 ja sunnuntaina 21.2.2021 klo 17.

Santeri Sammakon seikkailut –esitykset siirtyvät elokuulle ke 26.8. klo 10, pe 28.8. klo 10 ja la 29.8. klo 11.

KokoTeatterin Nostalgia – neljän sammakon vaellus –näytös pidetään tällä tietoa normaalisti lauantaina 18.4. klo 16 rajatulla katsomokoolla.

Toukokuun alkuun kaavailluista Konservatorion tanssinopiskelijoiden näytöksistä sekä Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaalin tilanteesta tiedotamme viimeistään 14.4.

LIPPUJEN SIIRTO JA PALAUTUS

Esityksiin ostetut liput voidaan siirtää korvaaviin näytöksiin. Olemme yhteydessä lipun ostaneisiin asiakkaisiimme tämän viikon aikana. Jos viestimme ei tavoita sinua, voit myös olla yhteydessä lipunmyyntiimme sähköpostitse liput(a)tanssiteatterimd.fi tai p. 050 556 6025 (arkisin klo 12-16).

Voitte myös hakea lippurahojenne palautusta täältä: https://web.lippu.fi/palautus/. Tanssiteatteri MD:ltä ostetut liput palautetaan Tanssiteatteri MD:n lipunmyyntiin. Lippujen palautuksen suhteen toivomme asiakkailtamme kärsivällisyyttä, sillä peruutusten käsittely vie aikaa. Lipunmyyntimme palvelee puhelimitse ja sähköpostitse arkisin klo 12-16. Lipunmyyntimme Hällä-näyttämöllä on toistaiseksi suljettu.