CityZEN kaupunkitilateos kuljettaa katsojat kaupungilta Finlaysonille, esitykset 29.11.-3.12. klo 15:50

CityZEN (Kumpuniemi, Roininen 2021) on kaupunki- ja teollisuustilojen dynamiikasta ja ihmisen reaktiivisesta suhteesta tilaan, arkkitehtuuriin ja esineeseen inspiroituva teos. Paikkasidonnaisen teoksen huomio kiinnittyy kohtaamisiin, katsomisen tapoihin ja urbaanin ympäristön hierarkioihin ja sopimuksiin, siitä mikä on sallittua. Teoksella tarkastellaan tanssin arkkitehtonista, kuvallista ja veistoksellista ulottuvuutta.

Teoksen kaupunkitilassa tapahtuva osio johdattelee katsojat jälkimmäiseen Finlaysonin TR5:ssa tapahtuvaan osioon, jossa lähestytään 265 mustan särmiön luoman ’pienoismaailman’ kautta toiminnallista esityspraktiikkaa. Teoksessa yhdistyvät materian ja kehon asetelmallisuus sekä tilan asteittainen uudelleen järjestäytyminen. Keskeisenä ajatuksena on kaiken pysymättömyys ja jatkuva muuntautuminen.

Teoksessa esiintyvät Tampereen konservatorion tanssin ammattiopiskelijat.

Esitykset ma-pe 29.11.-3.12. klo 15:50-17.
Lähtöpaikka: Koskipuiston Puisto-kahvilan edusta, josta kuljetaan Finlaysonille. Esiyksen kesto ulkona noin 30min ja sisätiloissa noin 40 min.
Ilmoitathan paikkaa varatessasi mikäli tarvitset esteettömän kulkureitin.
Esitykseen on vapaa pääsy. Varaathan kuitenkin paikan etukäteen:
liput(a)tanssiteatterimd.fi | p. 050 556 6025