TANSSITEATTERI MD OTTAA KORONAPASSIN KÄYTTÖÖN 30.11. ALKAEN

28.11. voimaan astuneiden ravintolarajoitusten perusteella otamme koronapassin käyttöön esityksissämme 30.11. alkaen. Koronapassin käyttöönotto koskee myös teatterimme aulatiloja, jotka ovat anniskelualuetta.

Otamme koronapassin käyttöön vaihtoehtona määrätyille rajoituksille, jolloin voimme palvella asiakkaitamme aulatarjoiluin iltaesitysten yhteydessä. Koronapassia edellytetään kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta katsojilta.

Ohjeita koronapassin käyttöön:

-Lataa koronapassi etukäteen Omakannasta osoitteesta kanta.fi. Tallenna tai tulosta tiedosto tai ota siitä kuvakaappaus puhelimellasi.
-Koronapassi tarkistetaan teatterin aulassa esitykseen saapuessasi, luemme koronapassista nimesi, QR-koodin sekä tarkistamme henkilöllisyytesi
Varaathan koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen esille teatterille saapuessasi ruuhkan välttämiseksi

Koronapassin edellytyksenä on joko saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta koronataudista. Käyttäjä hakee passin Omakanta-palvelusta. Luemme koronapassin THL:n virallisella lukijasovelluksella. Sovellus ei näytä järjestäjälle muita terveystietoja kuin todistuksen koronasuojasta. Lisätietoja koronapassista löydät täältä: www.kanta.fi/usein-kysyttya-koronapassista

Mikäli sinulla ei ole koronapassia, voit vaihtaa ostetut liput lahjakorttiin, joka on voimassa 18 kk vaihtopäivästä. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä lipunmyyntiimme p. 050 556 6025, liput@tanssiteatterimd.fi. Palvelemme arkisin klo 12-16 ja 1h ennen esityksiä.