Henkilöstöuutisia: Asta Elijoki on aloittanut Tanssiteatteri MD:n myynti- ja markkinointisihteerinä

Tanssiteatteri MD:n uutena kokopäiväisenä myynti- ja markkinointisihteerinä on aloittanut kulttuurituottaja Asta Elijoki. Asta on kuluneen syksyn aikana työskentellyt osa-aikaisesti MD:llä sosiaalisen median parissa mutta tästä päivästä lähtien ottaa hän vastuulleen kaikki viestinnän ja markkinoinnin tehtävät.

Kuopiossa pitkään vaikuttanut Asta on aikaisemmin työskennellyt muun muassa tuottaja-tiedottajana Itä-Suomen tanssin aluekeskuksella sekä tuottajana Tanssiteatteri Minimissä ja tuotantoassistenttina ANTI – Contemporary Art Festivaalilla.

Asta on ottanut myynti- ja markkinointisihteerin työt vastuulleen 1.12.2022 alkaen ja häneen voi olla yhteydessä jatkossa kaikissa tiedotukseen, markkinointiin ja myyntiin liittyvissä asioissa. Astan tavoitat sähköpostitse osoitteesta asta.elijoki@tanssiteatterimd.fi ja puhelimitse 050 551 3525.