English translation coming soon…

Tanssiteatteri MD:n turvallisuusohjeistus
Päivitetty 31.5.2021

Tanssiteatteri MD on laatinut turvallisuusohjeet, jotta esitystoiminta voidaan toteuttaa turvallisesti.

Ohjeet on laadittu ajantasaisten viranomaisohjeistusten mukaan ja niitä päivitetään tarvittaessa ohjeistusten muuttuessa. Seuraamme OKM:n ja THL:n valmistelemia kansallisia ohjeistuksia, jotka löydät täältä.

Yleisön turvallisuuden takaamiseksi olemme tehneet seuraavat toimenpiteet:

1. Koko henkilökunta vastaa turvallisuudesta teatterissa ja huolehtii käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Myös Hällä-näyttämön vuokralaiset sitoutuvat noudattamaan ohjeistuksia omissa tilaisuuksissaan.

2. Kaikkien tilojen ja kosketuspintojen siivousta on tehostettu.

3. Katsomon paikkamäärä on rajattu, jotta tarvittavat turvavälit voidaan taata. Hällä-näyttämön katsomoon mahtuu 23 katsojaa 2m turvavälein.

4. Teatterin aulassa yleisöä on vastassa henkilö, joka opastaa yleisöä teatterin turvallisuuskäytännöistä ja huolehtii turvavälien toteutumisesta.

5. Teatterin ovet avataan tuntia ennen esitystä. Harjoitussali toimii tarvittaessa toisena aulatilana, jotta yleisö voi odottaa esityksen alkua turvavälit huomioiden. Ovet saliin avataan tavallista aiemmin ennen esityksen alkua, jotta aulaan ei muodostu ruuhkaa ja yleisöllä on riittävästi aikaa siirtyä katsomoon ilman jonotusta.

6. Keräämme yleisön yhteystiedot niin ennakko- kuin ovilipunmyynnin yhteydessä, jotta jokaiseen saadaan yhteys mahdollisten tartuntaketjujen kartoittamiseksi.

7. Teatterin kahvio ja aulabaari ovat toistaiseksi pois käytöstä.

8. Aulan naulakko on toistaiseksi pois käytöstä. Ulkovaatteet voi ottaa mukaan katsomoon.

9. Esityksen päätyttyä tilasta poistutaan porrastetusti kahdesta eri ovesta turvavälit huomioiden henkilökunnan ohjeistuksella.

10. Henkilökunta välttää turhaa liikkumista yleisötiloissa.

11. Henkilökunta on suojautunut kasvomaskein ja myyntitiskeillä on suojapleksit.

Toivomme näitä toimenpiteitä asiakkailtamme:

1. Vierailethan teatterilla vain terveenä. Jos sinulla ilmenee oireita, voit vaihtaa lipun toiseen esitykseen. Halutessasi voit vaihtaa lipun myös lahjakorttiin, jonka voi käyttää myöhemmin sopivana ajankohtana seuraavien 18 kuukauden aikana. Myös rahojen palautus on mahdollinen, mikäli saapumisesi peruuntuu sairauden vuoksi.

2. Huolehdithan käsihygieniasta sekä tilaan tullessasi että lähtiessäsi käsienpesulla ja käsidesin käytöllä. Käsidesiä on saatavilla teatterin ulko-ovella, aulatiloissa sekä wc-tiloissa. Käsienpesupisteet sijaitsevat yleisön wc-tiloissa. Käsienpesu on erityisen tärkeää aivastamisen, yskimisen ja niistämisen jälkeen.

3. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

4. Suosittelemme, että ostat lipun ensisijaisesti ennakkoon Lippupisteen verkkokaupan kautta lähikontaktien välttämiseksi.

5. Käytäthän maksuvälineenä ensisijaisesti maksukortteja ja lähimaksua.

Maksutavat
-Visa Electron, Debit- ja Creditkortit, Luottokortit
-Käteinen
-Tanssiteatteri MD:n lahjakortti
-Smartum kulttuuri- ja liikuntaseteli ja SmartumPay -mobiilimaksu
-Tyky+ kulttuuri- ja liikuntaseteli
-Edenred-maksukortti ja MyEdenred-mobiilimaksu
-Ticket Virike-maksukortti ja -seteli

LISÄTIEDOT:

Tanssiteatteri MD
050 556 6025
liput@tanssiteatterimd.fi