Tanssiteatteri MD:n turvallisuusohjeistus
Päivitetty 29.11.2021

Tanssiteatteri MD on laatinut turvallisuusohjeet, jotta esitystoiminta voidaan toteuttaa turvallisesti.

Ohjeet on laadittu ajantasaisten viranomaisohjeistusten mukaan ja niitä päivitetään tarvittaessa ohjeistusten muuttuessa. Seuraamme OKM:n ja THL:n valmistelemia kansallisia ohjeistuksia, jotka löydät täältä.

KORONAPASSI KÄYTÖSSÄ ESITYKSISSÄ 30.11. ALKAEN

28.11. voimaan astuneiden ravintolarajoitusten perusteella otamme koronapassin käyttöön esityksissämme 30.11. alkaen. Koronapassin käyttöönotto koskee myös teatterimme aulatiloja, jotka ovat anniskelualuetta.

Otamme koronapassin käyttöön vaihtoehtona määrätyille rajoituksille, jolloin voimme palvella asiakkaitamme aulatarjoiluin iltaesitysten yhteydessä. Koronapassia edellytetään kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta katsojilta.

Ohjeita koronapassin käyttöön:
-Lataa koronapassi etukäteen Omakannasta osoitteesta kanta.fi. Tallenna tai tulosta tiedosto tai ota siitä kuvakaappaus puhelimellasi.
-Koronapassi tarkistetaan teatterin aulassa esitykseen saapuessasi, luemme koronapassista nimesi, QR-koodin sekä tarkistamme henkilöllisyytesi.
Varaathan koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen esille teatterille saapuessasi ruuhkan välttämiseksi.

Koronapassin edellytyksenä on joko saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta koronataudista. Käyttäjä hakee passin Omakanta-palvelusta. Luemme koronapassin THL:n virallisella lukijasovelluksella. Sovellus ei näytä järjestäjälle muita terveystietoja kuin todistuksen koronasuojasta. Lisätietoja koronapassista löydät täältä: www.kanta.fi/usein-kysyttya-koronapassista

Mikäli sinulla ei ole koronapassia, voit vaihtaa ostetut liput lahjakorttiin, joka on voimassa 18 kk vaihtopäivästä. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä lipunmyyntiimme p. 050 556 6025, liput@tanssiteatterimd.fi. Palvelemme arkisin klo 12-16 ja 1h ennen esityksiä.

Pirkanmaan koronavirustilanne ja suositukset.

Yleisön turvallisuuden takaamiseksi olemme tehneet lisäksi seuraavat toimenpiteet:

1. Koko henkilökunta vastaa turvallisuudesta teatterissa ja huolehtii käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Myös Hällä-näyttämön vuokralaiset sitoutuvat noudattamaan ohjeistuksia omissa tilaisuuksissaan.

2. Kaikkien tilojen ja kosketuspintojen siivousta on tehostettu.

3. Katsomossa on mahdollista istua väljästi jättäen turvaväliä muihin seurueisiin.

4. Teatterin aulassa yleisöä on vastassa henkilö, joka opastaa yleisöä teatterin turvallisuuskäytännöistä ja huolehtii turvavälien toteutumisesta.

5. Teatterin ovet avataan tuntia ennen esitystä. Harjoitussali toimii tarvittaessa toisena aulatilana, jotta yleisö voi odottaa esityksen alkua mahdollisimman väljästi. Ovet saliin avataan tavallista aiemmin ennen esityksen alkua, jotta aulaan ei muodostu ruuhkaa ja yleisöllä on riittävästi aikaa siirtyä katsomoon ilman jonotusta.

6. Keräämme yleisön yhteystiedot niin ennakko- kuin ovilipunmyynnin yhteydessä, jotta jokaiseen saadaan yhteys mahdollisten tartuntaketjujen kartoittamiseksi.

7. Aulan naulakko on toistaiseksi pois käytöstä. Ulkovaatteet voi ottaa mukaan katsomoon.

8. Henkilökunta on suojautunut kasvomaskein ja myyntitiskeillä on suojapleksit.

Toivomme näitä toimenpiteitä asiakkailtamme:

1. Varaathan koronapassin sekä henkilöllisyystodistuksen esille esitykseen saapuessasi.

2. Vierailethan teatterilla vain terveenä. Jos sinulla ilmenee oireita, voit vaihtaa lipun toiseen esitykseen. Halutessasi voit vaihtaa lipun myös lahjakorttiin, jonka voi käyttää myöhemmin sopivana ajankohtana seuraavien 18 kuukauden aikana. Myös rahojen palautus on mahdollinen, mikäli saapumisesi peruuntuu sairauden vuoksi.

3. Huolehdithan käsihygieniasta sekä tilaan tullessasi että lähtiessäsi käsienpesulla ja käsidesin käytöllä. Käsidesiä on saatavilla teatterin ulko-ovella, aulatiloissa sekä wc-tiloissa. Käsienpesupisteet sijaitsevat yleisön wc-tiloissa. Käsienpesu on erityisen tärkeää aivastamisen, yskimisen ja niistämisen jälkeen.

4. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

5. Suosittelemme, että ostat lipun ensisijaisesti ennakkoon Lippupisteen verkkokaupan kautta lähikontaktien välttämiseksi.

6. Käytäthän maksuvälineenä ensisijaisesti maksukortteja ja lähimaksua.

Maksutavat
-Visa Electron, Debit- ja Creditkortit, Luottokortit
-Käteinen
-Tanssiteatteri MD:n lahjakortti
-Smartum kulttuuri- ja liikuntaseteli ja SmartumPay -mobiilimaksu
-Tyky+ kulttuuri- ja liikuntaseteli
-Edenred-maksukortti ja MyEdenred-mobiilimaksu
-Ticket Virike-maksukortti ja -seteli

LISÄTIEDOT:

Tanssiteatteri MD
050 556 6025
liput@tanssiteatterimd.fi