Tanssiteatteri MD:n turvallisuusohjeistus
Päivitetty 2.10.2020

Tanssiteatteri MD on laatinut turvallisuusohjeet, jotta syksyn esitystoiminta voidaan toteuttaa turvallisesti.

Ohjeet on laadittu ajantasaisten viranomaisohjeistusten mukaan ja niitä päivitetään tarvittaessa ohjeistusten muuttuessa. Seuraamme OKM:n ja THL:n valmistelemia kansallisia ohjeistuksia, jotka löydät täältä.

Yleisön turvallisuuden takaamiseksi olemme tehneet seuraavat toimenpiteet:

1. Koko henkilökunta vastaa turvallisuudesta teatterissa ja huolehtii käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Myös Hällä-näyttämön vuokralaiset sitoutuvat noudattamaan ohjeistuksia omissa tilaisuuksissaan.

2. Kaikkien tilojen siivousta on tehostettu.

3. Katsomon paikkamäärä on rajattu, jotta tarvittavat turvavälit voidaan taata.

4. Teatterin aulassa yleisöä on vastassa henkilö, joka opastaa yleisöä teatterin turvallisuuskäytännöistä.

5. Teatterin ovet avataan tuntia ennen esitystä. Harjoitussali toimii tarvittaessa toisena aulatilana, jotta yleisö voi odottaa esityksen alkua turvavälit huomioiden. Ovet saliin avataan tavallista aiemmin ennen esityksen alkua, jotta aulaan ei muodostu ruuhkaa ja yleisöllä on riittävästi aikaa siirtyä katsomoon ilman jonotusta.

6. Keräämme yleisön yhteystiedot niin ennakko- kuin ovilipunmyynnin yhteydessä, jotta jokaiseen saadaan yhteys mahdollisten tartuntaketjujen kartoittamiseksi.

7. Teatterin itsepalvelukahvio on toistaiseksi pois käytöstä. Aulabaarin tai kahvion tuotteita voi ostaa henkilökunnalta.

8. Aulan naulakko on toistaiseksi pois käytöstä. Ulkovaatteet voi ottaa mukaan katsomoon.

9. Esityksen päätyttyä tilasta voidaan poistua porrastetusti kahdesta eri ovesta turvavälit huomioiden henkilökunnan ohjeistuksella.

10. Henkilökunta välttää turhaa liikkumista yleisötiloissa.

11. Henkilökunta on suojautunut visiirein ja myyntitiskeillä on suojapleksit.

Toivomme näitä toimenpiteitä asiakkailtamme:

1. Vierailethan teatterilla vain terveenä. Jos sinulla ilmenee oireita, voit vaihtaa lipun toiseen esitykseen. Halutessasi voit vaihtaa lipun myös lahjakorttiin, jonka voi käyttää myöhemmin sopivana ajankohtana seuraavien 18 kuukauden aikana. Myös rahojen palautus on mahdollinen, mikäli saapumisesi peruuntuu sairauden vuoksi.

2. Huolehdithan käsihygieniasta sekä tilaan tullessasi että lähtiessäsi käsienpesulla ja käsidesin käytöllä. Käsidesiä on saatavilla teatterin ulko-ovella, aulatiloissa sekä wc-tiloissa. Käsienpesupisteet sijaitsevat yleisön wc-tiloissa. Käsienpesu on erityisen tärkeää aivastamisen, yskimisen ja niistämisen jälkeen.

3. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

4. Suosittelemme, että ostat lipun ensisijaisesti ennakkoon Lippupisteen verkkokaupan kautta lähikontaktien välttämiseksi.

5. Käytäthän maksuvälineenä ensisijaisesti maksukortteja ja lähimaksua.

Maksutavat
-Visa Electron, Debit- ja Creditkortit, Luottokortit
-Käteinen
-Tanssiteatteri MD:n lahjakortti
-Smartum kulttuuri- ja liikuntaseteli ja Smartum-maksukortti
-Tyky+ kulttuuri- ja liikuntaseteli
-Edenred-maksukortti ja Virike-seteli

LISÄTIEDOT:

Tanssiteatteri MD
050 556 6025
liput@tanssiteatterimd.fi